П'яний водій у Києві протаранив кілька автівок (відео)

П'яний водій у Києві протаранив кілька автівок (відео)
Крім того, водій ледь не збив жінку з коляскою на пішохідному переході.

Сьогодні, 16 грудня, у Києві на вулиці Алматинській п’яний водій протаранив припарковані автівки. Про це стало відомо з телеграм каналу "Магнолія TV".

Аварія сталася в Дніпровському районі столиці. П’яний водій BMW на шаленій швидкості влетів в припаркований автомобіль Hyundai (Uklon), а той своєю чергою протаранив Lanos, що був запаркований попереду, - йдеться в повідомленні.

Фото: Магнолія TV


Водія таксі госпіталізували до лікарні, у нього виявили травму ноги.

Окрім того, очевидці розповіли, що BMW ледь не збило жінку з коляскою на пішохідному переході.

У нетверезого водія драгер показав 1,94 проміле, що значно перевищує допустиму норму. Однак сам кермувальник запевняв, що не вживав алкоголю, а аварія сталася через те, що «заклинило» педаль газу, — додають у повідомленні.

Проте пасажир з BMW розповів «по секрету», що пив разом з водієм горілку і пиво.

Фото: Магнолія TV

На місці працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує всі обставини ДТП.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео) На Львівщині трапилась моторошна ДТП: внаслідок аварії авто відлетіло та перекинулось (відео)
У Львівській області в селі Оброшине, Пустомитівського району сталась моторошна аварія. Внаслідок зіткнення двох автомобілів марки “Volkswagen” та “Mazda” постраждало двоє людей.
Loading...
Load next