81-річний італієць застрелив свою доглядальницю: вона була з України (фото)

81-річний італієць застрелив свою доглядальницю: вона була з України (фото)
Жінка померла на місці ще до приїзду поліції та медиків.

В Італії 81-річний пенсіонер застрелив 67-річну Марію Баран, яка доглядала його та його сестру. Громадянка України давно мала непорозуміння з чоловіком, аж поки усе не закінчилося трагедією. Про це повідомляє Obozrevatel.

Трагедія сталася 15 грудня в маленькому містечку Торре-Аннунціата (передмістя Неаполя). Колишній учитель математики місцевого ліцею, а зараз пенсіонер Пеллегріно Рейбальді вистрілив в українку з особистої зброї. Він зробив це, коли жінка мила посуд. Марія померла на місці ще до приїзду поліції та медиків.

Коли правоохоронці виводили колишнього вчителя з дому та сідали в машину, з вікна його квартири долинав істеричний крик жінки: "Я тобі ніколи не пробачу!" Мабуть, це була його літня сестра, яка тепер залишилася без доглядальниці, - зазначено у повідомленні.

Фото: Quotidiano.net

Знайома Марії розповіла, що в жінки давно були погані стосунки з Пеллегріно. У чоловіка був поганий характер, він часто лаявся з українкою з будь-якої нагоди, іноді навіть бив її.

Сусіди часто чули сварки в цій квартирі. Вони навіть іноді стукали у двері, щоб утихомирити цього старого і допомогти Марії. Він влаштовував скандали через різні дрібниці. Та й із сусідами частенько скандалив, – каже ще одна жінка, яка знала доглядальницю.

У поліції італієць заявив, що він був незадоволений, як Марія доглядає його сестру, а також вважав, що вона нібито забирає в нього гроші.

Марія жила в Італії вже багато років, і до цього доглядала й інших літніх людей. У неї залишилися дві дочки, які теж перебралися жити на Апеннінський півострів. Іноді вони приїжджали до сусідніх Помпеїв до церкви, де збиралася українська діаспора, - йдеться у повідомленні.

Кажуть, що усі, хто знав Марію, відгукувалися про неї як про хорошу та порядну жінку. Йдеться також, що попередні клієнти ніколи на жінку не нарікали й були задоволені її роботою.

Фото: Quotidiano.net

Натомість Пеллегріно був усіма незадоволений, і регулярно влаштовував скандали, іноді навіть із рукоприкладством. Через це багато робітниць не витримували подібного ставлення й уникали цієї сім'ї. Часто причиною звільнення були й економічні питання.

Тепер же Пеллегріно затримали, після суду на нього чекає тюремне ув'язнення.

 Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Італії знайшли мертвою українку - триває розслідування В Італії знайшли мертвою українку - триває розслідування
Поліціянти розглядають різні версії загибелі жінки, серед головних — передозування та вбивство.
У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото) У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото)
Сьогодні, 28 квітня, у Голосіївському районі Києва поліцейські виявили сумку з фрагментами людського тіла. 
У Польщі в лісі знайшли мертвим українськго заробітчанина У Польщі в лісі знайшли мертвим українськго заробітчанина
У Польщі посеред лісу знайшли мертвим 41-річного чоловіка з України, який нещодавно приїхав на роботу в Польщу.
Loading...
Load next