Побив ходулями до смерті: поліцейські Тернопільщини взяли під варту чоловіка, який вбив свою дружину

Побив ходулями до смерті: поліцейські Тернопільщини взяли під варту чоловіка, який вбив свою дружину
Після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що потерпілу побили. Знаряддя злочину — її металеві ходулі.

У Тернопільській області чоловік ходулями до смерті побив цивільну дружину. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Тернопільщини. 

Зазначається, що до цього він вже був судимий за аналогічний злочин і відбував ув'язнення в колонії. Коли вийшов на волю, то переїхав з Івано-Франківська до співмешканки в Теребовлянський район.

За словами начальника місцевого відділення поліції Андрія Купчака, потерпіла разом зі своїм кривдником проживала в цивільному шлюбі. Вони обоє зловживали спиртними напоями та періодично сварилися. Жінка мала проблеми із ногами, а тому пересувалася за допомогою ходуль, — інформує пресслужба. 

Варто зауважити, що вона на своєму подвір'ї втратила свідомість. 

Співмешканець заніс її до будинку та викликав швидку. Проте лікарі констатували лише смерть. Чоловік сказав, що жінка впала з висоти власного зросту і травмувалася. Після проведеної судово-медичної експертизи стало відомо, що потерпілу побили. Знаряддя злочину — її металеві ходулі, — повідомляють правоохоронці.

Додамо, що співмешканець зізнався у своєму злочині. Він повідомив, що побив її впродовж сварки. 

Зловмиснику оголосили підозру згідно ч. 2 ст. 121 кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Чоловікові обрали запобіжний захід — тримання під вартою. Триває слідство.  

Нагадаємо, раніше в Чернігівській області знайшли чоловіка, який вбив жінку на очах у її 4 дітей.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція На Херсонщині школяр заживо спалив чоловіка: підозрюваного підлітка затримала поліція
У поліції встановили, що потерпілий – це 41-річний місцевий мешканець, який зловживав алкоголем. Зокрема, до скоєння підпалу одягу потерпілого може бути причетний 14-річний підліток.
"Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео) "Вона вмить затихла і все": 18-річна жителька Харківської області викинула в туалет вбиту дитину (відео)
На Харківщині поліцейські затримали 18-річну дівчину, яка вбила свою новонароджену дитину.
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
Loading...
Load next