Посварились під час застілля: у Києві поліція затримала чоловіка за вбивство знайомого (відео)

Посварились під час застілля: у Києві поліція затримала чоловіка за вбивство знайомого (відео)
Чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.

У столиці поліцейські затримали чоловіка за вбивство знайомого. Між двома будівельниками під час застілля виникла суперечка, в ході якої один смертельно поранив ножем іншого.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Поліцію Києва.

Вчора ввечері до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що на бульварі Дружби Народів у будівельному вагончику перебуває чоловік з ножовим пораненням. 

На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що під час застілля між двома будівельниками виник конфлікт, який переріс у бійку. Згодом зловмисник схопив ніж та вдарив ним свого опонента у груди. Після скоєного фігурант втік з місця події, а потерпілий від отриманої травми помер до приїзду лікарів.

Фото з місця події / Нацполіція

Поліцейські опитали свідків та очевидців події та, отримавши прикмети підозрюваного, розпочали пошуки.

Поліцейські виявили злочинця менш ніж за годину. Відомо, що це житель Хмельниччини, 1995 року народження. Під час огляду місця події правоохоронці вилучили ймовірне знаряддя вчинення злочину – ніж.

Фото: Нацполіція

За цим фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео) Задушила ременем дворічну доньку: жінці вручили підозру (відео)
За скоєне жінці загрожує до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.
Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео) Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео)
Поліція уже затримала зловмисника: це 51-річний чоловік з Чернігівщини.
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
Loading...
Load next