Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео)

Хотів "провчити" господаря: в Києві чоловік кинув гранату в приватний будинок (відео)
Поліція уже затримала зловмисника: це 51-річний чоловік з Чернігівщини.

До правоохоронців звернувся 49-річний мешканець Бучанщини та повідомив, що вночі почув вибух, а згодом виявив пошкодження на фасаді свого будинку. Про це повідомляє Національна поліція України.

На камерах відеонагляду видно, як особа у темному одязі кинула в бік приватних будинків предмет, а через мить пролунав вибух. На подвір’ях кількох маєтків поліцейські виявили важіль та частини від гранати Ф1, яка, ймовірно, і пошкодила будівлю та паркан, - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Кримінальна поліція Київщини встановила, що до вибуху причетний 51-річний чоловік із Чернігівщини.

Крім того, правоохоронці з'ясували, що під час скоєння правопорушення, зловмисник ретельно маскувався та обирав маршрути, щоб не потрапити в поле камер відеонагляду.

Під час скоєння правопорушення чоловік пошкодив майно одразу кількох господарів, хоча планував «провчити» лише одного із потерпілих. Відомо також, що потерпілий вже певний час отримував різного роду принизливі послання від незнайомців, - пишуть у поліції.

Під час обшуків у зловмисника вилучили мобільні телефони, фото будинку, де потерпілий мешкав із родиною, а також інші речі, які підтверджують його причетність до скоєння правопорушення.

Нагадаємо, нещодавно двоє чоловіків підірвали гранату в парку Херсона.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото) Хотів хабар, а отримає термін: у столиці затримали посадовця, який вимагав у мешканки 2000 доларів (фото)
Хабар він вимагав за невжиття заходів щодо реалізації автомобіля «Range Rover», який в жінки вилучити в рамках виконавчого провадження.
Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото) Колишній боєць "Айдару": деталі затримання терориста будівлі Уряду (фото)
Відомо, що затриманий це – ветеран війни на Сході. Зловмисник неодноразово звертався до волонтерів по психологічну, моральну та зрідка матеріальну допомогу.
Loading...
Load next