Понад 25 тонн підробленого алкоголю: на Закарпатті викрили підпільний цех із виробництва міцних напоїв (фото, відео)

Понад 25 тонн підробленого алкоголю: на Закарпатті викрили підпільний цех із виробництва міцних напоїв (фото, відео)
У підпільних цехах знайшли етикетки різних брендів, акцизні парки, бочки та каністри зі спиртом.

В Ужгородському районі під час обшуків у будинках підозрюваних у підробці алкогольних напоїв правоохоронці вилучили понад 25 тонн фальсифікованого алкоголю. Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури. 

Кілька днів на Ужгородщині тривали обшуки за місцями проживання фігурантів кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 199 КК України (виготовлення і зберігання підроблених марок акцизного податку). Правоохоронці знайшли та вилучили понад 25 тонн ймовірно фальсифікованого алкоголю. У приміщеннях зберігалися марки акцизного податку з ознаками підробки, етикетки різних брендів алкогольних напоїв, бочки та каністри з етиловим спиртом, пляшки з білою прозорою рідиною, а також скляна тара: 29450 порожніх пляшок та 10660 заповнених. Надалі для встановлення походження підакцизні товари буде скеровано на експертизу, — йдеться в повідомленні.

Фото: Закарпатська обласна прокуратура

Зазначається, що операцію проводили прокурори за матеріалами Чопського прикордонного загону ДПСУ спільно зі співробітниками головного оперативно-розшукового відділу Чопського загону і спецпідрозділу «ДОЗОР» із залученням слідчих відділення НП №1 Ужгородського райуправління ГУНП в Закарпатській області. 

За даними прокуратури, досудове розслідування наразі триває, вирішується питання щодо накладення арешту на вилучену сировину. Встановлюється коло осіб, які можуть бути причетні до вказаного злочину.

Нагадаємо, у Чернівцях зупинили водія зі смертельною дозою алкоголю.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон
Щоб потрапити в Словаччину, громадянин Нігерії стрибнув в річку Уж, але вибратися на берег довелося допомагати прикордонникам Чопського загону.
На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото) На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото)
Спершу повідомлялось, що 8 мільйонів бджіл загинули внаслідок нестачі кисню і відсіків для провітрювання у вантажівці, однак вже на наступний день бджоли почали проявляти активність та оживати.
Привласнювали пенсії жителів окупованих територій: на Харківщині викрили незаконну схему Привласнювали пенсії жителів окупованих територій: на Харківщині викрили незаконну схему
Чиновникам вдалося привласнити приблизно 5 мільйонів гривень. За відповідною схемою зловмисники працювали декілька років.
Loading...
Load next