На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото)

На Закарпатті власник не хоче забирати з "Укрпошти" бджіл, що "воскресли" (фото)
Спершу повідомлялось, що 8 мільйонів бджіл загинули внаслідок нестачі кисню і відсіків для провітрювання у вантажівці, однак вже на наступний день бджоли почали проявляти активність та оживати.

Зокрема у відділенні Укрпошти в Іршаві на Закарпатті вже кілька днів залишаються ожилі бджоли, оскільки їх власник відмовляється їх забирати, повідомляє ТСН. Зазначається, що відправники тричі були в відділенні пошти та бачили живих бджіл, але забирати їх не хочуть. 

"Оскільки в особистій комунікації бджолярі не реагують на прохання працівників компанії, Укрпошта публічно закликає відправників забрати бджолопакети й забезпечити належні умови догляду", - вважають працівники пошти.

При цьому на пошті наголошують, що бджоли у них вже другу добу живуть у неналежних умовах.

Нагадаємо, що раніше бджолярі звернулися до правоохоронних органів із наміром судитися з "Укрпоштою", а соцмережі вибухнули десятками гнівних коментарів, що бджоли начебто просто задихнулися від нестачні кисню. Вартість всіх бджіл, яких відправили поштою, на ринку становить близько 500 тисяч гривень.

Читайте також
Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон Так втікав, що стрибнув в річку: на Закарпатті військові затримали громадянина Нігерії, який намагався незаконно перетнути кордон
Щоб потрапити в Словаччину, громадянин Нігерії стрибнув в річку Уж, але вибратися на берег довелося допомагати прикордонникам Чопського загону.
"Укрпошта" більше не буде перевозити бджіл після інциденту на Закарпатті "Укрпошта" більше не буде перевозити бджіл після інциденту на Закарпатті
"Укрпошта" з 1 липня тимчасово призупиняє доставку бджіл, за винятком бджолиних маток.
У Києві лікарі-хабарники «заробляли» на померлих від COVID-19 У Києві лікарі-хабарники «заробляли» на померлих від COVID-19
Поліція затримала на хабарі завідувача патологоанатомічним відділенням та лікаря однієї зі столичних лікарень. Вони «заробляли» на видачі тіл померлих від COVID-19.
Loading...
Load next