Рекорди бувають різними: у Чернівцях зупинили водія зі смертельною дозою алкоголю

Рекорди бувають різними: у Чернівцях зупинили водія зі смертельною дозою алкоголю
Допустимий вміст алкоголю в крові, при якому ще можна керувати автомобілем, - 0,2 проміле.

У Чернівцях зупинили п'яного водія, драгер показав концентрацію алкоголю в крові на рівні 5,0 проміле. Це вважається відносно смертельною дозою. Про це повідомляє Facebook поліції Чернівецької області.

Зазначається, що патрульні вчора ввечері зупинили Range Rover.

В ході спілкування інспектори помітили, що у водія є ознаки сильного алкогольного сп'яніння і просто вражаючий результат тесту на стан сп'яніння — 5,0 проміле, — йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що допустимий вміст алкоголю в крові, при якому ще можна керувати автомобілем, — 0,2 проміле. Вже більше ніж 3,0 проміле вважається критичним станом і алкогольним отруєнням. А 5,0 - відносно смертельна доза. На водія склали протокол.

Нагадаємо, раніше у Києві поліція затримала п'яного водія-"мажора".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео) "Слуга народу" Трухін скоїв ДТП: поліція записала, що за кермом був інший чоловік (відео)
Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді в Київ. Однак, цю інформацію намагались приховати від громадськості - підкуповували ЗМІ, щоб ті видалили новини або ж згадки про участь Трухіна в ДТП, яке він скоїв у стані алкогольного сп'яніння.
Поліція Одеси спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом - ЗМІ (фото) Поліція Одеси спіймала п'яного "слугу народу" Васильківського за кермом - ЗМІ (фото)
У чоловіка була порушена координація рухів, а зіниці не реагували на світло. Він також відмовився проходити тест на тверезість.
Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів:  у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото) Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів: у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото)
Вогонь від палаючого Chevrolet пошкодив трохи автомобіль Nissan Note, який був припаркований поряд.
Loading...
Load next