Довічне позбавлення волі за вбивство і зґвалтування 11-річного хлопчика – на Дніпропетровщині засудили чоловіка

Довічне позбавлення волі за вбивство і зґвалтування 11-річного хлопчика – на Дніпропетровщині засудили чоловіка
Суд призначив найвищу міру покарання.

За вбивство і зґвалтування, а також за вчинення крадіжки за публічного обвинувачення Дніпропетровської обласної прокуратури суд призначив найвищу міру покарання у вигляді довічного позбавлення волі чоловіку. Повідомляє Пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

Довели, що у травні 2020 року раніше судимий чоловік привів 11-річного хлопчика до себе у помешкання – напівзруйновану будівлю на території психіатричної лікарні у Дніпрі, де він проживав після звільнення з тюрми. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, він задушив підлітка, з яким познайомився незадовго до вбивства.

Коли хлопчик більше не міг чинити опору, засуджений його зґвалтував, а потім вкрав мобільний телефон.

Вину чоловік не визнав. Вирок суду не набрав законної сили.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток: серійного педофіла з-під Львова ув'язнили на 15 років (відео) Роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток: серійного педофіла з-під Львова ув'язнили на 15 років (відео)
Збоченця запідозрили у чіплянні до дітей ще у 90-х роках, але засудити змогли лише зараз.
На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який задушив 8-річного хлопчика (фото) На Дніпропетровщині затримали вбивцю, який задушив 8-річного хлопчика (фото)
Між підозрюваним та матір'ю хлопчика напередодні виник конфлікт. Чоловік вирішив помститись жінці та вбив її 8-річну дитину, тіло якої згодом сховав у каналізаційному колекторі.
Loading...
Load next