Перебувала у стані алкогольного сп'яніння: на Харківщині школярка грала котом у футбол (відео)

Перебувала у стані алкогольного сп'яніння: на Харківщині школярка грала котом у футбол (відео)
Увага! Відео містить жорстокі кадри поводження з твариною.

У Харківській області дівчина-підліток шокувала своєю поведінкою. Школярка знайшла на вулиці кота та почала грати ним у футбол. Впродовж таких ігор тваринка відлетіла на кілька метрів та вдарилася в бетонну стіну. Про це повідомляє телеграм-канал "Труха Харьков".

Зазначається, що авторкою такого відео стала подруга тої самої дівчини, яка знущалася з кота.

Варто зауважити, що на кадрах дівчина виглядає нетверезою. Цей інцидент супроводжувався сміхом як самої "футболістки", так і операторки. Зараз невідомо, чи вижила тварина після зустрічі із жорстокою дівчиною.

Відео тут:

https://t.me/c/1199360700/21415

В мережі додали, що шкуродерка навчається у 9 класі в одній зі шкіл селища Печенеги, що на Харківщині. Того вечора вона перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Пізніше з'ясувалося, що вона до цього стояла на обліку поліції.

Як зазначили в телеграм-каналі, школярка вже записала свої вибачення. Зазначає, що дуже сильно розкаюється.

Відео вибачення тут:

https://t.me/c/1199360700/21415

Також слідчі Харківщини розпочали досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з тваринами. Там запевнили, що тварина жива, коту вдалося втекти від школярки. 

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за цією статтею передбачене у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Слідчі дії тривають, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Києві в тату-салон привели свиню, щоб зробити їй велетенське татуювання.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП з Infinity в Харкові: в крові загиблого внаслідок аварії водія виявили алкоголь ДТП з Infinity в Харкові: в крові загиблого внаслідок аварії водія виявили алкоголь
Проте цей факт немає причинно-наслідкових зв'язків з аварією — водій "Тойоти" не порушував правил ПДР.
"Уже призначили винного": Ярославський заявив, що факти у справі з ДТП підтасовують "Уже призначили винного": Ярославський заявив, що факти у справі з ДТП підтасовують
Він своєю чергою готовий співпрацювати зі слідством, але не повідомляє, коли повернеться в Україну.
На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку На Дніпропетровщині вчитель на випускному зґвалтував школярку
Поліцейські порекомендували постраждалій "зіграти весілля" із вчителем-гвалтівником.
Loading...
Load next