ДПСУ затримали "підкорювачів Говерли": нелегально перетнути кордон не вдалось

ДПСУ затримали "підкорювачів Говерли": нелегально перетнути кордон не вдалось

Прикордонники Мукачівського загону затримали на Закарпатті двох чоловіків, які стверджували, що збираються підкорювати Говерлу. Однак прикордонники з’ясували, що справжньою метою прибуття чоловіків на Закарпаття була спроба незаконного перетину кордону з Румунією.

Про це повідомляє ДПСУ.

Один із затриманих є 34-річним жителем Харкова, інший – 19-річним жителем Києва. При цьому житель Києва не мав із собою відповідного спорядження, ані теплого одягу, що свідчило про те, що він не збирався підкорювати найвищу вершину України.

Загалом впродовж доби незаконно перетнути державну межу з Румунією намагались шестеро осіб – троє закарпатців, киянин, харків’янин та донеччанин. На заваді їм стали наряди від відділень інспекторів прикордонної служби «Великий Бичків», «Богдан» та «Солотвино».

Ще двох «туристів» з Дніпра та Одеси затримали на кордоні з Угорщиною прикордонники відділу «Лужанка».

Нагадаємо, Партизани у Джанкої зафіксували великий ешелон військової техніки

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Для нових обстрілів окупанти пишуть на ракетах «Христос Воскрес!» (відео) Для нових обстрілів окупанти пишуть на ракетах «Христос Воскрес!» (відео)
Роблять це для того, аби "хоч якось розважитись".
Незаконно переправляв людей через кордон: прикордонники затримали іноземця (відео) Незаконно переправляв людей через кордон: прикордонники затримали іноземця (відео)
Чоловіка зловили на гарячому — якраз отримував грошову винагороду.
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Loading...
Load next