Велика гематома на одному оці: у Херсоні посеред вулиці побили депутата (фото)

Велика гематома на одному оці: у Херсоні посеред вулиці побили депутата (фото)
На нього напали після того, як чоловік зробив зауваження хлопцям, які кидали людям під ноги петарди.

У суботу, ввечері, у Херсоні на вулиці Академіка Тарле побили депутата міськради від партії "Європейська солідарність" Ігоря Осауленка. На нього здійснили напад після того, як він зробив зауваження хлопцям, які кидали людям під ноги петарди. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив колега постраждалого, депутат Херсонської міської ради Іван Глухов. Він зазначив, що нападників було троє.

Зауважимо, Глухов опублікував світлину побитого Осауленка, з якої стає зрозуміло, що молоді люди завдавали йому ударів зокрема по обличчю. У депутата велика гематома на одному оці.

Фракція Європейської Солідарності в Херсонській міській раді вимагає об'єктивного й своєчасного розслідування нападу на нашого колегу депутата Ігора Осауленко, який сьогодні декілька годин тому був побитий трьома невідомими молодими людьми, — йдеться в повідомленні.

Також Глухов закликав правоохоронні органи для термінового вживання заходів щодо з'ясування обставин та притягнення до відповідальності винних осіб.

Додамо, що Ігор Осауленко є і волонтером, засновником та керівником волонтерської громадської організації "Херсонська Чайка". Чоловік — військовий лікар, він був учасником бойових дій на сході України.

Нагадаємо, раніше у Запорізькій області побилися двоє депутатів міської ради.

Карина Бовсуновська pravdatutnews.com

Читайте також
У Херсоні з даху магазину на перехожого впала бетонна плита (відео) У Херсоні з даху магазину на перехожого впала бетонна плита (відео)
За даними ДСНС, з даху прибудованого магазину впала бетонна плита та привалила перехожого, який в той час проходив повз магазин. Наразі травмований чоловік перебуває у лікарні.
У Дніпрі на чоловіка впало сухе дерево: зламало йому обидві ноги (відео) У Дніпрі на чоловіка впало сухе дерево: зламало йому обидві ноги (відео)
В одному з парків Дніпра на чоловіка впало сухе дерево. Унаслідок цього інциденту потерпілий отримав, за попередніми даними, переломи обох ніг.
На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото) На Рівненщині перекинувся автобус Київ-Вроцлав: постраждало 40 пасажирів (фото)
Внаслідок аварії 16 людей доправили в лікарню з різними травмами. Проте, загиблих немає.
Loading...
Load next