З'ясували кулаками, хто має перевагу на дорозі: у Запорізькій області побилися двоє депутатів міської ради

З'ясували кулаками, хто має перевагу на дорозі: у Запорізькій області побилися двоє депутатів міської ради
Співробітники поліції встановили, що обидва учасники є депутатами Бердянської міської ради від різних партій.

Депутати Бердянської міської ради вирішили кулаками з'ясувати, хто має перевагу на дорозі. Як повідомили у пресслужбі Нацполіції у Запорізькій області, дізнавачем Бердянського РУП розпочато досудове розслідування у рамках статті 125 Кримінального кодексу України.

25 грудня близько 21.30 поблизу торгівельного центру на вулиці Волонтерів міста Бердянськ між пасажиром і водієм двох транспортних засобів стався конфлікт, в ході якого чоловік 1975 року народження наніс кілька ударів по голові своєму опоненту 1978 року народження. У таких спосіб чоловіки з’ясовували хто має перевагу на дорозі. Співробітники поліції встановили, що обидва учасники є депутатами Бердянської міської та районної ради від різних партій, — йдеться в повідомленні.

Внаслідок отриманих травм потерпілий звернувся до Бердянської міської лікарні з травмами обличчя. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. ст. 125 Кримінального кодексу України (Умисне легке тілесне ушкодження).

Після отримання судово-медичної експертизи буде визначено остаточну правову кваліфікацію події.

Нагадаємо, раніше у Львівській районній раді стався конфлікт між 27-річним депутатом від «Свободи» Богданом Федуном та 32-річним депутатом від «Самопомочі» Станіславом Горуною.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото) У Запоріжжі школярка наклала на себе руки через цькування у школі (фото)
У Запоріжжі школярка звела рахунки з життям. У передсмертній записці написала, що у школі її цькуали, і терпіти це вона більше не хотіла.
Loading...
Load next