Підліток, що впав у річку під час повені на Закарпатті, загинув

Підліток, що впав у річку під час повені на Закарпатті, загинув
Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали 13-річного хлопця, що нещодавно зник, він мертвий. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини загибелі підлітка.

5 січня, близько 21.30, до поліції Рахова надійшло повідомлення про зникнення 13-річного жителя селища Кобилецька Поляна.

Відомо, що 24-річний чоловік разом з дитиною повертався з лісу додому на підводі. Перетинаючи річку, стрімкий потік води почав розбивати підводу, в результаті чого місцеві жителі опинилися у водоймі.  Повідомляє поліція Закарпатської області.

Після цього чоловік доплив до берега, а хлопчик зник у воді. Спершу юнак намагався самотужки розшукати малолітнього, однак, коли пошуки не дали результатів, звернувся до лісника, який і повідомив про подію екстрені служби. 

Поліцейські разом з рятувальниками та небайдужими громадянами негайно розпочали пошуки дитини.

7 січня тіло хлопчика без ознак насильницької смерті виявили неподалік берега річки, за 10 км від місця зникнення.

Наразі працівники поліції в рамках кримінального провадження встановлюють всі обставини смерті підлітка. Нагадаємо, в цей період в регіоні були сильні дощі та витік річкових вод.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупований Крим знову затопило: у Керчі вулицями плавають кавуни та дині  (відео) Окупований Крим знову затопило: у Керчі вулицями плавають кавуни та дині (відео)
Окупанти просять місцевих жителів бути готовими до можливої евакуації через підтоплення в результаті сильних дощів.
У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео) У Києві через спробу самогубства помер 15-річний хлопець, батьки якого стали жертвами COVID (відео)
Учора, у Києві 15-річний підліток Денис Родіков спробував накласти на себе руки, стрибнувши з моста. Батьки неповнолітнього хлопця, Володимир та Діана Родікови померли у березні внаслідок ускладнень від коронавірусу, 13 дітей сім'ї залишились сиротами. В тому числі і 15-річний Денис.
У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+) У Миколаєві виявили мертвим зниклого безвісти бізнесмена: слідство триває (фото 18+)
У Миколаєві виявили тіло 55-літнього бізнесмена Олега Полякова, який зник безвісти 9 травня. 13 травня оперативники карного розшуку знайшли його тіло в очереті біля річки Інгул.
Loading...
Load next