Два самогубства за день: у Казахстані правоохоронці наклали на себе руки

Два самогубства за день: у Казахстані правоохоронці наклали на себе руки
Своєю чергою у пресслужбі МВС Казахстану заявили, що кількість загиблих під час заворушень співробітників силових структур зросла до 17 людей.

Начальник департаменту поліції Жамбилської області Жанат Сулейменов наклав на себе руки. Про це повідомили у пресслужбі акімату Таразу, передає російське видання "Интерфакс".

На жаль, це так. Причини того, що сталося, з'ясовуються, — сказали в акіматі. 

За повідомленням телеграм-каналу казахстанського журналіста Михайла Козачкова, стосовно Сулейменова після протестів було порушено кримінальну справу.

Йому загрожував трибунал, — написав журналіст.

Також за інформацією пресслужби КНБ, у столиці Казахстану Нур-Султані 10 січня знайшли мертвим полковника Комітету національної безпеки країни Азамата Ібраєва. Чоловік лежав без ознак життя у дворі будинку, де він проживав.

Наразі жахливий інцидент розслідують місцеві правоохоронці. Що саме стало причиною смерті Ібраєва — правоохоронці не повідомляють.

Як зазначають ЗМІ,  Ібраєв має травми, характерні для падіння з висоти. Тож, ймовірно, він випав з вікна власної квартири. Зробив він це з власної волі чи його змусили — залишається таємницею.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що літак з українцями із Нур-Султана вилетів до Києва.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Затримання тисячі людей, перші жертви та поранення журналіста: що зараз відбувається в Казахстані Затримання тисячі людей, перші жертви та поранення журналіста: що зараз відбувається в Казахстані
У Казахстані триває антитерористична операція.
В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+) В Дніпрі чоловік вистрибнув з вікна 8 поверху та впав на жінку (фото 18+)
Трагедія трапилась учора, 9 травня, у Дніпрі на житловому масиві Тополя-1. чоловік викинувся з вікна 8 поверху будинку №15 і впав на жінку, внаслідок чого він помер, а жінка отримала значну травму.
Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині Підозрюваного у вбивстві військовослужбовця знайшли мертвим на Миколаївщині
На Миколаївщині поблизу Очакова знайшли тіло військовослужбовця, якого підозрюють у вбивстві іншого військового, якого застрелили зранку 23 квітня.
Loading...
Load next