Деталі загибелі бізнесмена у Харкові: у його будинку знайшли передсмертну записку (відео)

Деталі загибелі бізнесмена у Харкові: у його будинку знайшли передсмертну записку (відео)
У харківському ресторані в центрі міста застрелився чоловік. Згодом стало відомо, що це зробив власник закладу Олег Привалов.

Вчора, 17 вересня, у вбиральні кафе у центрі Харкова знайшли застреленим підприємця ресторанного бізнесу. Попередньо правоохоронці кажуть, що він сам у себе вистрелив, а перед цим залишив передсмертну записку.

Про це повідомляє обласне управління Національної поліції.

Попередньо з’ясовано, що чоловік 1965 року народження, підприємець в ресторанному бізнесі, здійснив постріл собі в голову з помпової рушниці. Зброя офіційно зареєстрована на покійного.

За місцем мешкання загиблого слідчі знайшли передсмертну записку, в якій він просить вибачення за скоєне.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу. Якщо виявлять винуватців злочину, їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, що у харківському ресторані в центрі міста застрелився чоловік. Згодом стало відомо, що це зробив власник закладу Олег Привалов.

ЗМІ зазначають, що підприємець  мав конфлікт із власником приміщення, де розташований заклад. Про це журналістам розповіли анонімні джерела в поліції.
 

 

Читайте також
У Харкові собаки загризли свою господарку: жінка утримувала псів бійцівської породи У Харкові собаки загризли свою господарку: жінка утримувала псів бійцівської породи
Загибла та її донька утримували у домоволодінні 5 собак бійцівської породи.
У центрі Харкова загинув бізнесмен Привалов: він застрелився в туалеті свого кафе (фото) У центрі Харкова загинув бізнесмен Привалов: він застрелився в туалеті свого кафе (фото)
У приміщенні кафе "Чилі", розташованому в одному з корпусів університету ім. Каразіна на проспекті Незалежності, знайшли мертвим чоловіка з вогнепальним пораненням.
Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками» Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками»
Згідно з медичним висновком, водій вантажівки з напівпричепом перебував у стані наркотичного сп’яніння.
Loading...
Load next