"Подарунок тишком-нишком": суд постановив закрити корупційну справу Татарова

"Подарунок тишком-нишком": суд постановив закрити корупційну справу Татарова
Справу закрито у зв’язку із закінченням строків досудового розслідування.

Сьогодні, 12 січня, Шевченківський районний суд Києва задовольнив скаргу адвоката Олега Татарова, зобов’язавши прокурорів Офісу генпрокурора закрити кримінальне провадження стосовно заступника голови ОП Олега Татарова.

Про це пише Центр протидії корупції з посиланням на рішення суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

  • 14 грудня 2020 року Печерський суд зобов’язав забрати справу заступника голови Офісу президента Олега Татарова в Національного антикорупційного бюро України.
  • 14 грудня 2021 року Шевченківський суд закрив справу через завершення строків розслідування. зробив Татарову подарунок на річницю рішення “Печери” і тишком нишком зобов’язав прокурорів Венедіктової
Шевченківський суд зробив Татарову подарунок на річницю рішення “Печери” і тишком-нишком зобов’язав прокурорів Венедіктової закрити справу через сплив строків розслідування, - вказано у повідомленні Центру протидії корупції.

Зазначено також, що через злочинні дії прокурорів разом із заступником Єрмака відповідальності уникнуть забудовник Максим Микитась та експерт Костянтин Дубонос.

У Центрі протидії корупції, крім того, наголошують, що сталося це напередодні затвердження результатів конкурсу на голову САП, де переміг детектив НАБУ Олександр Клименко.

Саме він свого часу розслідував справу Татарова. У нещодавньому інтерв’ю Клименко сказав, що якби на момент розслідування він був керівником САП, то зробив би все, щоб уникнути протидії і врятувати справу, - зазначено у повідомленні.

Ухвала слідчого судді набирає законної сили з моменту її оголошення та оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, заступника керівника Офісу Президента Олега Татарова підозрюють у причетності корупційного скандалу з квартирами Нацгвардії та завданні збитків на близько 81 млн грн.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
За хабар: колишнього керівника “Укргазвидобування” засудили до 5 років в’язниці За хабар: колишнього керівника “Укргазвидобування” засудили до 5 років в’язниці
Його ув'язнили за спробу дати хабар співробітнику Генеральної прокуратури.
Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого
Вищий антикорупційний суд переніс засідання у справі "Укроборонпрому" проти Ігоря Гладковського, якого підозрюють у корупційних схемах в оборонній сфері.
Loading...
Load next