Смертельна ДТП у Харкові: суддя Янцовська відмовилася розглядати справу 16-річного водія Infinity

Смертельна ДТП у Харкові: суддя Янцовська відмовилася розглядати справу 16-річного водія Infinity
6 жовтня приблизно о 20:40 в районі перехрестя проспекту Гагаріна та вулиці Одеської у Харкові сталося зіткнення автомобілів Chevrolet Aveo та Infiniti, який рухався на червоний сигнал світлофора та за кермом якого перебував підозрюваний.

Суддя Червонозаводського суду Харкова Тетяна Янцовська заявила самовідвід у справі 16-річного водія Infinity Миколи Харківського, підозрюваного у скоєнні смертельної ДТП. Про це пише УНН.

У Червонозаводському суді Харкова на 19 січня заплановано підготовче судове засідання у справі Миколи Харківського.

Справа надійшла до провадження судді Тетяни Янцовської, яка раніше дала два роки умовно Харківському, який поранив із травматичного пістолета у 2019 році двох людей.

На запитання, чи дійсно Янцовська заявила про самовідвід, у суді відповіли:

Ухвала була винесена вчора. Від 12 січня було заявлено самовідвід у кримінальному провадженні відносно Харківського.

У суді зазначили, що наразі нового суддю не призначено.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП у Харкові з неповнолітнім: батьків 16-річного водія Infiniti можуть судити за двома статтями Смертельна ДТП у Харкові з неповнолітнім: батьків 16-річного водія Infiniti можуть судити за двома статтями
Микола Харківський у момент ДТП їхав на автомобілі, який зареєстрований на його матір, яка проживає закордоном. В той час, як батько Харківського Михайло говорив, що не є заможною людиною та офіційно не працює.
Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок Не визнає своєї провини: суд узяв під варту водія, який на смерть збив під Харковом двох жінок
Від отриманих ушкоджень 56-річна жінка померла на місці, пізніше у лікарні померла 21-річна дівчина.
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Loading...
Load next