Росія знову провела військові навчання в окупованому Криму

Росія знову провела військові навчання в окупованому Криму
До навчання залучили близько 50 одиниць військової та спеціальної техніки.

У тимчасово окупованому Криму провели військові навчання з оперативного завдання ракетних ударів, головною метою якого є "відпрацювання дій військовослужбовців з'єднання оборони узбережжя від атак умовного противника".

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Міністерство оборони РФ.

Дивізіони мобільних берегових протикорабельних ракетних комплексів (БПКРК) «Бал» та «Бастіон» ракетно-артилерійського з'єднання Новоросійської військово-морської бази (НВМБ) Чорноморського флоту (ЧФ) здійснили механізований марш на полігон Опук у Криму.

Зазначено, що основною метою планового навчання є "відпрацювання дій військовослужбовців з'єднання оборони узбережжя від атак умовного противника".

Відповідно до плану бойової підготовки та діяльності сил флоту бойові розрахунки БПКРК у польових умовах проведуть комплексне тактико-спеціальне вчення з оперативного завдання ракетних ударів методом електронних пусків за імітаторами надводних цілей.

Міноборони РФ зазначило, що у "бойові розрахунки підвищать навички приведення комплексів до бою та виконання нормативу щодо зміни стартових позицій із повторним завданням ракетних ударів із нового позиційного району".

Загалом до навчання залучили близько 50 одиниць військової та спеціальної техніки.

Нагадаємо, 9 січня Росія провела військові навчання в окупованому Криму, одним з елементів якого стало відбиття атаки безпілотників.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В окупованому Криму до лав російської "Юнармії" завербували понад 29 тисяч дітей (відео) В окупованому Криму до лав російської "Юнармії" завербували понад 29 тисяч дітей (відео)
За останній рік до організації доєдналося понад 4 тисячі дітей.
Росія провела військові навчання в окупованому Криму Росія провела військові навчання в окупованому Криму
Одним з елементів навчання стало відбиття атаки безпілотників.
Loading...
Load next