Росія провела військові навчання в окупованому Криму

Росія провела військові навчання в окупованому Криму
Одним з елементів навчання стало відбиття атаки безпілотників.

Морська авіація та чергові сили протиповітряної оборони Чорноморського флоту, підпорядковані Росії, провели навчання на території окупованого Криму. Одним з елементів стало відбиття атаки безпілотників.

Про це повідомляє "Рубрика" з посиланням на російські ЗМІ.

Тренування провели для перевірки та готовності чергових сил протиповітряної оборони Криму з екіпажами морської авіації та ППО Чорноморського флоту, - зазначено в повідомленні.

До навчань також були залучені зенітні ракетні та радіотехнічні підрозділи ВПС та ППО Південного військового округу, а також літаки-розвідники Су-24МР й винищувачі Су-27 та Су-30СМ.

Під час заходів було відпрацьовано питання виявлення та супроводу літальних апаратів, зокрема на надмалих висотах, — вказано у повідомленні.

Нагадаємо, представники ЄС визнали Росію стороною конфлікту на Донбасі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео) Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео)
Справжність та достовірність матеріалів одного із українських проєктів журналістських розслідувань про діяння проросійського нардепа та кума Путіна, Віктора Медведчука в період 2014-2018 років наразі перевіряють експерти.
Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що зараз він працює з Росією над розв'язанням питання щодо відкриття авіарейсів до окупованого Криму. Однак своєю чергою Україна пригрозила санкціями, якщо хоч один білоруський літак опиниться в окупованому Криму.
Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму
МЗС України й міністр Дмитро Кулеба звернулись до генеральної секретарки ОБСЄ Гельги Шмід з проханням, щоб ОБСЄ збільшила кількість своїх зусиль на кримському напрямку.
Loading...
Load next