"Шукали злодія, а розкрили вбивство": поліція Рівненщини випадково розкрила три злочини (фото)

"Шукали злодія, а розкрили вбивство": поліція Рівненщини випадково розкрила три злочини (фото)
Усі за участі однієї людини. Нетипове затримання сталося в селі Соломіївка колишнього Дубровицького району Рівненської області.

Вчора, 13 січня, на Рівненщині правоохоронці розкрили вбивство, яке сталось ще в середині грудня. Спочатку до поліції надійшло лише повідомлення про викрадення мопеда. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Рівненську обласну прокуратуру

Фото: Нацполіція Рівненської області

Так, слідчі розшукували 27-річного жителя колишнього Дубровицького району, раніше судимого за подібні злочини.

Коли його знайшли – він ще намагався втекти на краденому мопеді, втім правоохоронцям вдалось затримати чоловіка.

За результатами огляду на місці події за допомогою алкотестера, встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння — 3,82 проміле, що перевищує допустиму норму понад 19 разів. 

Фото: Нацполіція Рівненської області

Вже під час допиту він зізнався і в тому, що ще у середині грудня минулого року через ревнощі забив до смерті дерев’яною палицею свою співмешканку, "з якою вони вели асоціальний спосіб життя".

Чоловік також вказав місце, де сховав труп. Слідчо-оперативна група, приїхавши на околицю села Білаші, справді виявила тіло 27–річної жительки села Ремчиці, Сарненського району, з проламаним черепом, закидане мохом та гілками, - вказано у повідомленні.

Крім того, поліцейські також встановили, що чоловік причетний до наруги над вісьма могилами, скоєної п’ятого грудня неподалік села Кураш колишнього Дубровицького району.  

Чоловікові оголосили про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України), вирішується питання обрання йому запобіжного заходу.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото) У Запоріжжі затримали вбивцю, який жорстоко розправився із 90-річним дідусем (фото)
Двоє молодиків, віком 18-ти та 22-х років двічі за день намагались проникнути до приватного будинку дідуся задля скоєння крадіжки. Однак, згодом місцевий мешканець виявив тіло 90-річного пенсіонера зі слідами насильницької смерті.
Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео) Розслідують як "умисне вбивство": деталі смерті брата мера Кривого Рогу Павлова (відео)
У Кривому Розі виявили тіло Андрія Павлова, рідного брата покійного мера міста Костянтина Павлова, у його власній квартирі.
"Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) "Були конвульсії та нудота": деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Народного депутата Антона Полякова виявив наряд патрульних в автомобілі таксі в непритомному стані. За попередньою інформацією народний депутат Антон Поляков помер внаслідок гострої коронарної недостатності.
Loading...
Load next