В Одесі горить національний парк: через сильний вітер вогонь може розповсюдитись (відео)

В Одесі горить національний парк: через сильний вітер вогонь може розповсюдитись (відео)
Пожежники уже роблять все можливе для гасіння вогню.

15 грудня, на території Нижньодністровського національного природного парку на Одещині спалахнула пожежа. Горить очерет. Площу пожежі поки встановлюють.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на ДСНС.

Крім того, роботу пожежників ускладнюють несприятливі погодні умови.

У зв'язку з сильним поривчастим вітром та розльотом іскор в сторону дачних будинків (кооператив “Ватерсіті”), особовий склад ДСНС залучається до гасіння осередків аби не допустити розповсюдження пожежі з плавнів на території кооперативу. Від ДСНС залучені 3 одиниці техніки та 12 рятувальників, йдеться в повідомленні.

Новина може доповнюватися.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео) Під Дніпром спалахнула масштабна пожежа: горіла трансформаторна підстанція (відео)
Поблизу Дніпра сталася аварійна пожежа трансформатора. Над селищем виник величезний чорний стовп диму, а жителі залишилися без світла.
У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео) У Харкові вночі горіли шість автомобілів: рятувальники ліквідували пожежу (відео)
Причина виникнення пожежі та сума заподіяних збитків наразі з’ясовуються. Також горіла автівка начальника відділу поліції Харкова.
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Loading...
Load next