У Києві сталася пожежа в гімназії східних мов (фото)

У Києві сталася пожежа в гімназії східних мов (фото)
У навчальному корпусі Київської гімназії східних мов загасили пожежу, жертв і постраждалих унаслідок загорання немає.

Інформація про пожежу в гімназії надійшла 14 лютого о 01:22. Було з'ясовано, що горить покрівля триповерхової будівлі навчального закладу. О 03:30 пожежу локалізували на площі 2 тис. кв. м, а о 04:39 - ліквідували. Повідомляє ДСНС.

Фото: ДСНС

Гасіння загорання було ускладнене тим, що будівля має дерев'яні конструкції й перекриття, що сприяло швидкому поширенню вогню.

Фото: ДСНС

До ліквідації пожежі залучили 16 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 60 людей особового складу. 

Жертв і постражадлих немає. Причину й обставини загорання встановлюватимуть правоохоронці.

Нагадаємо, що "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною. Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
Трагедія на київському заводі: двоє працівників загинули на місці (фото) Трагедія на київському заводі: двоє працівників загинули на місці (фото)
Рятувальникам довелося звільняти тіла загиблих за допомогою пневмодомкратів та інших допоміжних інструментів.
В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео) В офіс омбудсмена Денісової у Києві кинули "коктейль Молотова": деталі інциденту (відео)
Чоловік, який кинув "коктейль Молотова" в офіс омбудсмена, також намагався підпалити двері Верховного касаційного суду. Спроба підпалу суду відбулася на вулиці Пилипа Орлика у Києві.
Loading...
Load next