У Рівненській області за минулу добу вогнеборці ліквідували чотири пожежі (фото)

У Рівненській області за минулу добу вогнеборці ліквідували чотири пожежі (фото)
Вогонь пошкодив перекриття господарської будівлі, внаслідок чого загинула корова.

За минулу добу вогнеборці ліквідували чотири пожежі на Рівненщині. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС у Рівненській області.

15 січня о 07:00 с. Яринівка Сарненської ТГ Сарненського району. В приватному господарстві вогнем знищено 40 м² покриття, 20 м² перекриття господарської будівлі, 1 тонна грубих кормів (сіна), загинула корова. Врятовано поряд розташований дерев’яний житловий будинок розміром 8х10м. та дерев’яну господарчу будівлю розміром 3х6м. Причина та збитки встановлюються, — йдеться в повідомленні.

Фото: ГУ ДСНС Рівненщини

За інформацією рятувальників, в місті Березне Рівненського району теж сталася пожежа, внаслідок якої в приватному господарстві вогнем знищено покриття на площі 75 м² та сонячні електричні панелі на господарчій будівлі. 

Фото: ГУ ДСНС Рівненщини

Також в селі Блажево Сарненського району в приватному господарстві вогнем пошкоджено дах та перекриття господарської будівлі площею 4м².

Фото: ГУ ДСНС Рівненщини

Своєю чергою в смт Здовбиця Рівненського району в приватному господарстві вогнем знищено 90 м² дерев’яного покриття та перекриття житлового будинку, житлові кімнати, речі домашнього вжитку. 

Нагадаємо, раніше у Харкові горіла будівля при Свято-Благовіщенському катедральному соборі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото) Знайшли тіла двох людей: у житловому будинку Білої Церкви сталася пожежа (фото)
Причина виникнення пожежі встановлюється.
Шукають другий день: у Закарпатській області загубилися три чоловіки на снігоходах, двох знайшли Шукають другий день: у Закарпатській області загубилися три чоловіки на снігоходах, двох знайшли
Через сильний снігопад в Карпатах на високогір'ї в Закарпатській області є загроза сходження лавин.
Loading...
Load next