Сексуальні послуги у Туреччині: правоохоронці викрили двох українок, які вербували жінок з малозабезпечених родин (відео)

Сексуальні послуги у Туреччині: правоохоронці викрили двох українок, які вербували жінок з малозабезпечених родин (відео)
В даний час фігуранткам справи оголошено підозру у вчиненні злочину.

Правоохоронцями було встановлена, що дві громадянки України вербували жінок для надання сексуальних послуг у Туреччині. Про це повідомляє пресслужба МВС.

За інформацією МВС, з метою особистого збагачення громадянки здійснювали на території Київської області підбір жінок з неблагонадійних і малозабезпечених родин. Використовуючи уразливий стан «претенденток», зловмисниці вербували їх і переправляли через міжнародний пункт пропуску для повітряного сполучення «Бориспіль» до Туреччини.

Головним оперативно-розшуковим відділом ОКПП «Київ» спільно з представниками Управління міграційної поліції ГУНП в Київській області за процесуальним керівництвом Бучанської окружної прокуратури Київщини під час супроводу кримінального провадження та виконання доручень слідчого, задокументовано злочинну схему фігуранток справи та факт вербування, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що вчора протягом реалізації кримінального провадження правоохоронці провели обшуки та затримали двох фігуранток справи, мешканок Бориспільського району.

На місці вилучено документацію, техніку та інші речові докази, які є важливими у кримінальному провадженні. Крім того, в помешканні фігурантів справи було знайдено понад три кілограми наркотичної речовини канабісу, який, ймовірно, готувався для продажу. Наразі фігуранткам справи оголошено підозру у вчиненні злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу, — додають у пресслужбі.

Нагадаємо, раніше у Львові засудили двох сутенерок за організацію проституції.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео) Український літак не зміг здійснити посадку в Тель-Авіві, через атаку Сектора Гази на Ізраїль (відео)
Літак української авіакомпанії МАУ не зміг здійснити посадку у аеропорту Тель-Авіва імені Бен Гуріона, внаслідок обстрілу зі сторони Сектора Гази.
На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото) На Миколаївщині чоловік за 2000 гривень здавав у сексуальне рабство неповнолітніх підлітків (фото)
У Миколаєві неповнолітні хлопці задовольняли сексуальні потреби дорослих чоловіків за 500 гривень, за інтимні послуги "звідник" отримував 2000 гривень з кожного клієнта.
Голі українки тепер у Туреччині: за оголену фотосесію дівчат затримала поліція (відео 18+) Голі українки тепер у Туреччині: за оголену фотосесію дівчат затримала поліція (відео 18+)
Декілька українок влаштували чергову оголену фотосесію, однак цього разу вже у Туреччині. Дівчата відверто позували на яхті без одягу, після чого їх помітили із сусіднього катера та зателефонували у поліцію.
Loading...
Load next