За годину "роботи" до ста доларів: у Львові засудили двох сутенерок за організацію проституції

За годину "роботи" до ста доларів: у Львові засудили двох сутенерок за організацію проституції
Слідчі встановили, що жінки займалися сутенерством із грудня 2020 року.

У Львові Шевченківський районний суд засудив двох жінок, які займалися сутенерською діяльністю. Вони публікували світлини повій на сайті, а клієнтів шукали за номером телефону. Про це пише ZAXID.NET.

Зазначається, що за годину "роботи" клієнти повинні були заплатити 3000 грн, половину яких сутенерки ділили між собою, а іншу — віддавали повії. За свій злочин жінки отримали по 2 роки умовно.

За даними вироку суду, з грудня 2020 року Вікторія Кахідзе та Ірина Дорошенко почали займатися сутенерством. Кожна з них мала різні обовʼязки: Вікторія Кахідзе публікувала на сайті фото повій та оголошення про відповідні послуги, які можна було замовити за номером телефону. Своєю чергою, Ірина Дорошенко відповідала на телефонні дзвінки клієнтів, організовувала зустрічі з повіями в орендованих квартирах на території Львова.

Варто додати, що за годину сексуальних послуг клієнти могли платити від 1200 до 3000 грн. Також кожного дня "працівниці" віддавали сутенеркам по 300 грн за оренду квартири, де вони жили та займалися проституцією.

Загалом для надання інтим-послуг орендували чотири квартири. Слідчі встановили, що жінки займалися сутенерством із грудня 2020 року приблизно до червня 2021 року.

В суді Вікторія Кахідзе та Ірина Дорошенко свою вину визнали й заявили, що розкаюються. Враховуючи це, суддя Шевченківського районного суду Руслан Єзерський визнав їх винними за ч. 2 ст. 303 ККУ (сутенерство) та призначив по 4 роки позбавлення волі. Однак від відбування покарання Вікторію Кахідзе та Ірину Дорошенко суд звільнив, призначивши 2 роки умовно. У вироку суду не вказано, яке покарання чекає на жінок, що безпосередньо займалися проституцією, — йдеться в матеріалі видання. 

Нагадаємо, раніше у Миколаєві накрили бордель із неповнолітніми "робітницями".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Львові судитимуть злодія, який брав кредити на інших людей У Львові судитимуть злодія, який брав кредити на інших людей
Разом зі спільниками, 33-річний мешканець Львова підробляв документи аби незаконно оформляти кредити у десятьох банках. За свої дії він може сісти у в'язницю на 12 років.
Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео) Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео)
Шістьом поліцейським, обвинувачених у смерті хлопця, який у салоні гральних автоматів проковтнув пакет з наркотиками, присудили по 8 років тюрми.
"Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку "Якщо не моя, то нічия": у Львові засудили чоловіка, який викруткою намагався вбити жінку
Суд виніс вирок вже раніше судимому 50-річному львів'янину, який намагався викруткою вбити свою співмешканку. Жінка отримала 17 колотих ран в грудну клітку та живіт, у неї також була ушкоджена легеня та печінка.
Loading...
Load next