На Буковині невідомий вистрілив у прикордонника: через важкий стан солдата з Києва прибули лікарі

На Буковині невідомий вистрілив у прикордонника: через важкий стан солдата з Києва прибули лікарі
У Чернівецькій області військовослужбовець отримав вогнепальне поранення в груди.

У ніч на 23 січня у Чернівецькій області солдат прикордонної служби отримав вогнепальне поранення у груди. Його госпіталізували до лікарні у тяжкому стані. Про це повідомляє molbuk.ua.

За словами спікера Чернівецького прикордонного загону Сергія Бровка, досі невідомо, що стало причиною поранення. Солдат сам повідомив про інцидент, заявивши, що потребує медичної допомоги.

Складом сусіднього прикордонного наряду було надано первинну медичну допомогу. Згодом прикордонник був госпіталізований, — сказав спікер прикордонного загону.

Сергій Бровко зазначив, що потерпілий притомний. Медики інформували, що стан здоров'я солдата важкий.

Про цей інцидент поінформовано співробітників правоохоронних органів. За цим фактом проводиться службове розслідування. З Києва негайно також прибули лікарі з медичного центру відомства, — додав Бровко.

Також у Чернівецькій області біля кордону України з Румунією знайшли тіло 19-річного військовослужбовця. У нього виявили вогнепальне поранення. Про це повідомив речник Чернівецького прикордонного загону Сергій Бровко у коментарі Суспільному.

Прикордонника знайшли ввечері 21 січня без ознак життя. На місце викликали швидку допомогу та правоохоронців.

Загиблий був на строковій службі у прикордонному підрозділі. За словами речника прикордонслужби, зараз щодо смерті військовослужбовця йде слідство.

Нагадаємо, раніше на Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди
У Києві патрульні затримали чоловіка, який спричинив вогнепальне поранення в груди водію автобуса.
У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото) У Норвегії чоловік відкрив стрілянину з лука: загинуло 5 людей (фото)
У поліції розповіли, що чоловік відкрив стрілянину з лука просто по інших громадянах. Через його дії поранення отримали люди.
На Буковині затримали чоловіків, які шпигували за прикордонниками за допомогою безпілотника (відео) На Буковині затримали чоловіків, які шпигували за прикордонниками за допомогою безпілотника (відео)
Правоохоронці не виключають ймовірність того, що чоловіки відстежували пересування прикордонних нарядів та небом переміщували тютюнову продукцію через кордон.
Loading...
Load next