МВС спростувало інформацію про смерть учасника акції "SaveФОП" (відео)

МВС спростувало інформацію про смерть учасника акції "SaveФОП" (відео)
Зазначено, що аби припинити правопорушення, правоохоронці відтіснили учасників акції і найбільш активних доставили до управління поліції. 

Вчора під час проведення акції "SaveФОП" у ЗМІ оприлюднили інформацію про смерть одного з учасників. Проте такі відомості не відповідають дійсності.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на МВС.

МВС нагадало, що під час заходу учасники акції поводили себе агресивно, намагалися прорвати кордон поліцейських та потрапити на територію ВРУ. При цьому вони влаштували штовханину, застосовували сльозогінний газ, палили файєри і димові шашки, кидали у бік правоохоронців каміння та інші предмети. 

Фото: РБК-Україна

На вимоги поліцейських припинити протиправні дії не реагували. Тож, аби припинити правопорушення, правоохоронці відтіснили учасників акції і найбільш "активних" доставили до управління поліції. 

У результаті сутички 18 поліцейських отримали тілесні ушкодження, у тому числі переломи, закриті черепно-мозкові травми та хімічні опіки очей. Також зі служби 103 надійшло три повідомлення про звернення із тілесними ушкодженнями трьох учасників акції. За інформацією лікарів, в однієї жінки, яка перебувала в натовпі мітингувальників, діагностовано перелом передпліччя і трьох ребер, — повідомляє МВС.

Окрім того, на сторінці організаторів акції у соціальній мережі була опублікована інформація про те, що одного учасника акції вбили і вивезли в невідомому напрямку.

Проте ця інформація не відповідає дійсності, її спростували після перегляду камер відеонагляду.

Чоловіку, який знепритомнів, представники поліції та Національної гвардії надали першу медичну допомогу, після чого він із товаришем самостійно залишив місце проведення акції, — пояснили у пресслужбі.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що влада відтермінує штрафи за невпровадження РРО до 2023 року.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик На весіллі в Італії загинув 3-річний український хлопчик
Під час весільної забави у Італії загинула 3-річна дитина з України. Хлопчик впав у невеличкий басейн з водою та потонув.
У Бердянську закохана пара вчинила самогубство У Бердянську закохана пара вчинила самогубство
Інцидент стався в ніч з 12 на 13 квітня у Бердянську у будинку по вулиці Північній, 23.
Стало відоме ім'я військового, що загинув на Донбасі через дрон (фото) Стало відоме ім'я військового, що загинув на Донбасі через дрон (фото)
Сьогодні, 13 квітня, на Донбасі через осколкове поранення від скинутої ворожим безпілотником протипіхотної міни, загинув військовий Олексій Мамчій.
Loading...
Load next