Четверо людей загинули, ще один хлопець у комі внаслідок ДТП на Черкащині

Четверо людей загинули, ще один хлопець у комі внаслідок ДТП на Черкащині
Аварія сталася сьогодні, 30 січня, близько 5:30 ранку неподалік повороту до села Тубільці, за кілометр від траси.

На Черкащині легковик влетів у дерево, в результаті чого четверо людей загинули. Про це повідомили у ДСНС.

Зазначається, що аварія сталася близько 05:30 поблизу села Тубільці Черкаського району. 

Фото: provce.ck.ua

24-річний водій легковика та ще троє пасажирів (дівчина і два хлопці) віком 20-25 років загинули під час аварії. До Черкаської обласної лікарні медики доправили ще одного пацієнта у стані коми. Хлопець у вкрай важкому стані.

Внаслідок зіткнення з деревом легкового автомобіля загинуло 4 особи та 1 особа постраждала (стан тяжкий, госпіталізовано до лікарні). Від ДСНС для деблокації залучалось 7 осіб та 2 од. техніки, - повідомили у ДСНС.

Нагадаємо, що вибух у житловому будинку в Запоріжжі (відео). З 3-го зруйнованого під’їзду проведено евакуацію 15 мешканців.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео) Фактично рознесло голови: на Київщині водій Lanos на величезній швидкості залетів під фуру, загинули 4 людини (фото, відео)
Моторошна і дуже серйозна аварія сталася вранці 24 січня на трасі Одеса – Київ.
Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео) Втік з місця ДТП: у Львові водій маршрутки збив двох жінок, одна загинула (фото, відео)
Аварія сталася сьогодні близько 6 години ранку, на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next