У Києві 30-річна жінка разом зі спільницею змушували дітей зніматися в порно (фото)

У Києві 30-річна жінка разом зі спільницею змушували дітей зніматися в порно (фото)
Жінка діяла спільно із своєю неповнолітньою знайомою.

У Києві правоохоронці викрили 30-річну уродженку Миколаївської області, яка разом зі своєю 17-річною спільницею примушувала двох дітей — 9 та 11 років — до зйомок у порно, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Зловмисниці знімали порно, дотримуючись заздалегідь розроблених сценаріїв. "Головними героїнями" були дві малолітні дівчинки. Про черговий потік дитячої порнографії українській поліції повідомили іноземні правоохоронці.

Так, до правоохоронних органів України надійшла інформація від іноземних колег про розповсюдження у мережі Інтернет фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру, створених за участі двох малолітніх дівчат, ймовірно з України, — йдеться в повідомленні.

Жінці та її спільниці повідомили про підозру. Їм загрожує від 9 до 15 років ув'язнення.

 

 

За інформацією правоохоронців, викриття злочинної діяльності здійснювалося прокурорами спільно з Солом’янським управлінням поліції ГУ Нацполіції у місті Києві за оперативного супроводження Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні У Чернігові чоловіка, який зарізав власного сина відправлять до психлікарні
31-річного мешканця Прилук, який в серпні 2020 року зарізав свого семирічного сина, визнали психічно хворим.
Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень Київський "шлюбний" аферист обікрав своїх "наречених" на понад 1,5 мільйона гривень
Аферист обікрав своїх жертв та їхніх родичів на понад 1,5 мільйоні гривень. Зловмисника через його дії суд засудив до шести років позбавлення волі.
Loading...
Load next