Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото)

Спецоперація "Павутина": в Україні викрили 23 особи, які створювали та продавали порноконтент за участі дітей (фото)
У Черкасах до зйомок таких відео матір залучила своїх малих доньок.

Правоохоронці здійснили спецоперацію, під час якої викрили 23 осіб, що виготовляли порно за участю дітей. Наприклад, у Черкасах до зйомок таких відео матір залучила своїх малих доньок. Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Зазначається, що спецоперації дали назву "Павутина", яку провели майже по всій території України.

Внаслідок спецоперації, вдалося викрити жінку, яка створювала порноконтент за участі двох свої доньок. Дівчаткам було по 6 та 8 років. Відзняті відео жінка продавала в інтернеті.

Фото: Офіс генпрокурора

Також вона пропонувала своєму знайомому вступати в інтимні стосунки з її доньками на платній основі. Жінку затримано та повідомлено про підозру. Потерпілих дітей вилучено з небезпечного середовища і поміщено до центрів соціально-психологічної реабілітації, де їм надається відповідна допомога. Крім того затримано та повідомлено про підозру жителю столиці, який ґвалтував 5-річну доньку своєї знайомої та створював за її участі дитячу порнографію, — йдеться в повідомленні.

Додамо, що в Одесі правоохоронці викрили чотирьох місцевих мешканців, які завантажували та збували протиправний контент на закритих форумах. Викрили й мешканців Івано-Франківщини, Донеччини, Житомирщини та Закарпаття, які розповсюджували дитячу порнографію в Інтернеті.

Фото: Офіс генпрокурора

Загалом правоохоронцями проведено 27 обшуків під час яких вилучено понад 10 терабайт протиправного контенту та комп’ютерну техніку. Тривають експертні дослідження, — повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Фото: Офіс генпрокурора

За інформацією правоохороонців, в даний час встановлено 23 особи, які виготовляли, розповсюджували та збували за грошові кошти в Інтернеті протиправний контент. Двом з них вже повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи — тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Фото: Офіс генпрокурора

Правоохоронцями розпочато розслідування у 20 кримінальних провадженнях за фактами торгівлі людьми; зґвалтування; сексуального насильства; вчинення дій сексуального характеру з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку; розбещення неповнолітніх; ввезення, виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів; одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, виготовлення, збуту і розповсюдження (ст.149, ст. 152, ст. 153, ст. 155, ст. 156, ст. 301, ст. 301-1 КК України). Слідчі дії тривають, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше поліція Києва викрила бізнес з надання сексуальних послуг.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото) Пішли збирати ягоди та не повернулись: у Карпатах загибулись четверо дітей (фото)
Пошукові групи обшукують лісові масиви поблизу Порошкова, де ймовірно й зникли діти. Станом на 09:15 ранку співробітникам ДСНС вдалося відшукати 4 дітей.
Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото) Загадкова смерть на Донеччині: у старій скрині знайшли мертвими двох дітей (фото)
Трагічно загиблі діти, залишившись вдома без дорослих, ймовірно, самі залізли до скрині. Так, вона могла захлопнутись на замок, коли вони гралися всередині й невдовзі померли в ній від задухи.
У будинку бабусі загиблого в Черкасах хлопчика голодують собаки (відео) У будинку бабусі загиблого в Черкасах хлопчика голодують собаки (відео)
Нерідних бабусю та дідуся дитини, яка так і не прийшла до тями після жахливих травм, тримають під вартою.
Loading...
Load next