Розтрощив "Серце України" і намагався втекти: нетверезий водій скоїв ДТП на Черкащині (фото)

Розтрощив "Серце України" і намагався втекти: нетверезий водій скоїв ДТП на Черкащині (фото)
Чоловік пройшов перевірку на стан алкогольного сп‘яніння в лікарні, результат одинадцять разів перевищував допустиму норму.

Учора, 7 лютого, водій у нетверезому заїхав на територію постаменту “Географічний центр України” та скоїв ДТП. Він втік з місця пригоди. Проте поліцейські оперативно встановили правопорушника.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Поліцію Черкаської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 лютого близько 15:30 години неподалік Шполи. Водій автомобіля Volkswagen заїхав на територію постаменту “Географічний центр України” та в'їхав у постамент. Після чого керманич втік з місця пригоди, - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, за кермом Volkswagen перебував 35-річний житель Ватутіна. Він керував автомобілем у нетверезому стані. Чоловік пройшов перевірку на стан алкогольного сп‘яніння в лікарні, і результат виявився позитивним - 2,2 проміле, що в одинадцять разів перевищує допустиму норму (0,2 проміле).

Фото: Нацполіція

На водія правоохоронці склали три протоколи за:

  • ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції);
  •  ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди);
  •  ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна);

Адміністративні матеріали передали до суду.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Бердянську п'яний депутат збив пішохода й намагався втекти з місця ДТП (відео) У Бердянську п'яний депутат збив пішохода й намагався втекти з місця ДТП (відео)
Усвідомивши свою провину, чоловік намагався втекти з місця злочину. Однак його затримали небайдужі громадяни та передали правоохоронцям.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
ДТП з Infinity в Харкові: в крові загиблого внаслідок аварії водія виявили алкоголь ДТП з Infinity в Харкові: в крові загиблого внаслідок аварії водія виявили алкоголь
Проте цей факт немає причинно-наслідкових зв'язків з аварією — водій "Тойоти" не порушував правил ПДР.
Loading...
Load next