Смертельне ДТП у Рівному: нетверезого водія-втікача затримали патрульні поліцейські (фото)

Смертельне ДТП у Рівному: нетверезого водія-втікача затримали патрульні поліцейські (фото)
Загиблий внаслідок ДТП, 27-річний військовий, був у відпустці.

На вулиці Соборній у Рівному внаслідок ДТП загинув військовий. Його збив водій на Audi, у якого з собою було посвідчення помічника-консультанта депутата облради. Про це повідомляє Національна поліція області.

У поліції стверджують, що пішохід перетинав проїзну частину у невстановленому місці. Винуватець аварії не зупинився і продовжив шлях на великій швидкості, тож до переслідування порушника довелось залучати додаткові патрулі.

Фото: Національна поліція

Правоохоронці викликали на місце подію бригаду медиків, проте потерпілий помер у лікарні від отриманих травм. Винуватця ДТП разом з пасажиром затримали на одній з вулиць міста. Як виявилось, водій Audi був у нетверезому стані.

Транспортний засіб "Audi" із механічними пошкодженнями виявили на вулиці Дорошенка. І пасажир, і керманич поводили себе агресивно, тож до них застосували спецзасіб кайданки. Огляд водія на стан сп’яніння показав, що 24-річний житель села Бармаки, що неподалік Рівного, керував авто нетверезим —  2,10 проміле алкоголю, – йдеться у повідомленні.

Жителя Бармаків затримали, зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. 

Фото: Національна поліція

З власних джерел Суспільному стало відомо, що чоловік має посвідчення помічника-консультанта на громадських засадах депутата. Щоправда, йдеться про обласного обранця попереднього скликання.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками» Смертельна аварія із розчавленим таксі у Харкові: водій вантажівки був «під наркотиками»
Згідно з медичним висновком, водій вантажівки з напівпричепом перебував у стані наркотичного сп’яніння.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Loading...
Load next