Росія через «навчання» перекриє значні частини акваторій Чорного та Азовського морів, що заблокує українські порти - BlackSeaNews

Росія через «навчання» перекриє значні частини акваторій Чорного та Азовського морів, що заблокує українські порти - BlackSeaNews
Напередодні також з’явилися новини про те, що із Середземного моря до Чорного моря йдуть шість військових кораблів Росії.

Росія через власні ракетні та артилерійські стрільби перекриє значні частини акваторій Чорного та Азовського морів. Вперше після анексії Криму росіяни не залишать можливості проходу торговельних суден.

Про це у своєму Facebook повідомив головний редактор видання BlackSeaNews Андрій Клименко.

Ось так виглядають заявлені РФ перекриття районів Чорного та Азовського морів для ракетних та артилерійських навчань - починаючи з 21:00 (UTC) 13/02/2022 по 21:00 (UTC) 19/02/2022. Ніяких коридорів для проходу торговельних суден не передбачено. (Такого за останні 8 років не було), — пояснив він.

В Азовському морі Росія перекриває акваторію від узбережжя окупованого Криму до узбережжя Краснодарського краю, а в Чорному – від Криму аж до територіального моря материкової України (19,3 км від берегів).

Нагадаємо, що стрілянина у Дніпрі: ДБР назвало три версії стрілянини на "Південмаші". Слідчі Державного бюро розслідувань розглядають три версії причин, що призвели до стрілянини на Південному машинобудівному заводі у Дніпрі. Версії трагедії озвучив на засіданні комітету Верховної ради з питань правоохоронної діяльності директор Державного бюро розслідувань Олексій Сухачов.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Провокації не вщухають: бойовики без упину гатять із важкого озброєння (відео) Провокації не вщухають: бойовики без упину гатять із важкого озброєння (відео)
Російська Федерація продовжує йти за сценарієм вторгнення, кажуть іноземні партнери. Очільники європейських країн і США й далі закликають Путіна до ескалації конфлікту і запрошують агресора за стіл переговорів.
З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів
Російські окупанти викрали українські кораблі, які перебували в порту Бердянська.
У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.
Loading...
Load next