Поліція затримала підозрюваного у нападі на помічника генпрокурора

Поліція затримала підозрюваного у нападі на помічника генпрокурора
Підозрюваним виявився 34-річний іноземець.

Одного з нападників на помічника генерального прокурора України затримали правоохоронці у Києві і вже оголосили підозру. Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

Зазначається, що 7 лютого у Києві на вулиці Тверський Тупик невідомі побили 49-річного помічника генерального прокурора. Чоловіка одразу госпіталізували до медзакладу у результаті нападу чотирьох осіб. Одному з них — 34-річному іноземцю оголосили підозру, а його спільників шукають. 

Поліціянти провели першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи. У результаті одного із нападників затримали. 34-річному іноземцю оголосили підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Розшук його спільників продовжується, — повідомили на порталі МВС.

Нагадаємо, раніше в столиці побили Зураба Адеішвілі — радника генеральної прокурорки Ірини Венедіктової.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
"Судимість за один патрон": Стерненко планує подавати касаційну скаргу на вирок суду "Судимість за один патрон": Стерненко планує подавати касаційну скаргу на вирок суду
Сьогодні, 31 травня, Апеляційний суд Одеси залишив без змін звинувачення щодо громадського активіста Сергія Стерненка за статтями про викрадення людини та незаконне поводження зі зброєю - за частиною 2 статті 146 і за частиною 1 статті 263 ККУ.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото) Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото)
У неділю, 18 квітня, під Києвом у Броварах близько 12 год на території спортивного майданчика, що біля буд.№10 на бульв. Незалежності, американський стаффордширський тер’єр напав на семирічного хлопчика.
Loading...
Load next