Кортеж впливового бізнесмена Ярославського збив на смерть людину — ЗМІ

Кортеж впливового бізнесмена Ярославського збив на смерть людину — ЗМІ
Бізнесмен спростовує, що за кермом автівки був він.

Вночі у Харківській області на смерть збили чоловіка. За інформацією ЗМІ, це був автомобіль з кортежу впливового бізнесмена Ярославського, а після інциденту Ярославський вилетів з України.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на УП.

У поліції розповіли, що аварія сталася на трасі Чугуїв-Мартове.

Трохи після півночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв – Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поруч не було. На місці знайшли номери 0018", - передали у поліції.

За словами співрозмовника УП, такі номери має передня машина кортежу Ярославського. Зокрема, джерело УП також зазначило, що Ярославський часто сам водить авто.

Фото: Нацполіція

За іншими даними джерел УП, є свідки, які бачили, як увечері кортеж Ярославського виїжджав з Харкова (Ярославський працює у Харкові і мешкає у Мартовому – ред.).

"Громадське" пише, що о 14:20 у поліції Харківщини їм повідомили, що водія автівки все ще шукають. Проте також стало відомо, що викликатиме бізнесмена на допит як "можливого свідка".

У коментарі виданню "Об'єктив"Ярославський запевнив, що спав вдома, а про подію дізнався уже зранку. Зокрема, він не підтвердив, але й не спростував, що до аварії причетний автомобіль його кортежу.

На запитання, чи належать автомобілям його кортежу номера 0018, повідомив, що "не слідкує за своїми номерами". На запитання: "Як ви загалом можете прокоментувати це і чи був на цій трасі ваш кортеж", Ярославський відповів: "Ніяк", - йдеться у виданні.

Поліцейські відкрили кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху. За це загрожує до 8 років тюрми.

УП також повідомило, що Ярославський чартерним рейсом вилетів із Харкова до Лондона. На борту також перебував і його тесть Сергій Свентицький.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва
Основна причина катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвим, в якій загинули 26 українських військовослужбовців, – перезавантаження літака та дозвіл на злети конвеєрним способом.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Loading...
Load next