Смертельна ДТП з кортежем Ярославського: в автомобіля, що збили людину, змили всі сліди

Смертельна ДТП з кортежем Ярославського: в автомобіля, що збили людину, змили всі сліди

Поліція вилучала автомобілі з кортежу бізнесмена Ярославського, які вчинили смертельну ДТП в ніч на 10 лютого. Однак автомобілі виявилися вимитими, що свічить про спробу приховати докази. Про це йдеться у повідомленні Національної поліції, пише УНН.

Ретельний огляд раніше вилучених транспортних засобів проведено в межах призначених комплексних судових експертиз.

Під час слідчих дій вилучені всі об’єкти слідової інформації, які мають значення для встановлення істини дорожньо-транспортної пригоди. Також експерти з’ясували, що до моменту вилучення зазначених автомобілів окремі їх елементи, а саме — передня частина, колеса та днищ, були замиті. Це свідчить про спробу фігурантами кримінального провадження знищити слідову інформацію, яка може вказувати на причетність автомобілів до дорожньо-транспортної пригоди, а відтак уникнути відповідальності за вчинення смертельної автопригоди, — повідомили у поліції.

Нагадаємо, що кортеж впливового бізнесмена Ярославського збив на смерть людину — ЗМІ. Бізнесмен спростовує, що за кермом автівки був він.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео) У смертельній аварії на Рівненщині загинула сім'я та тримісячна дитина (відео)
Аварія трапилась на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Колоденка, що у Рівненській області. За інформацією поліції, винуватцем ДТП є водій легковика, який виїхав на зустрічну смугу, де здійснив зіткнення із мікроавтобусом.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next