Встановили всіх осіб, причетних до нападу на журналістів у Дніпрі – глава МВС

Встановили всіх осіб, причетних до нападу на журналістів у Дніпрі – глава МВС
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова засудила напад на журналістів видання “Українська правда”, який стався 13 січня у Дніпрі.

Як передає Укрінформ, про це міністр внутрішніх справ Денис Монастирський повідомив у своєму зверненні, яке розміщене на сайті МВС. 

Він нагадав, що охоронці одного з користувачів приватних літаків, погрожуючи ножем, змусили журналіста стерти записи з його мобільного телефону на вимогу хазяїна.

За цим фактом слідчими розпочато два кримінальних провадження за статтями щодо перешкоджання законній професійній діяльності журналістів, а також щодо погроз та насильства щодо журналіста. Всі особи, причетні до порушення прав журналістів, вже встановлені і будуть притягнуті до відповідальності, передбаченої законом, - поінформував Монастирський.

Нагадаємо, що "Иди ты нах#й со своей правдой": у Дніпрі напали на знімальну групу журналіста Михайла Ткача (відео). За даними УП, це були представники охорони.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Напад на журналістів у Дніпрі: УП отримала відео з бодікамери поліцейського (відео) Напад на журналістів у Дніпрі: УП отримала відео з бодікамери поліцейського (відео)
За даними УП, це відео є у офіційного слідства. 
"Розслідування не забере багато часу": голова правління "Укрексімбанку" Мецгер склав повноваження (відео) "Розслідування не забере багато часу": голова правління "Укрексімбанку" Мецгер склав повноваження (відео)
Після скандалу із журналістами, Мецгер склав повноваження на час проведення слідчих дій Національною поліцією та внутрішньої перевірки в банку. Причиною конфлікту стало те, що посадовцю не сподобалося одне з питань журналіста.
"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео) "Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.
Loading...
Load next