Поранені таки є: постраждала госпіталізована, після ранкового обстрілу Мар'їнки

Поранені таки є: постраждала госпіталізована, після ранкового обстрілу Мар'їнки
З початку доби російські окупанти 29 разів порушили режим припинення вогню, 27 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Сьогодні о 9:50 під час обстрілу м. Мар'їнка множинні осколкові поранення лівої кисті та черевної порожнини отримала місцева мешканка 1957 року народження. Написав Євгеній Каплін у Facebook.

За попередньою інформацією, один із снарядів упав у центрі міста поблизу автобусної зупинки, неподалік Мар'їнської школи №2, на відстані менше 100 метрів від офісу Гуманітарна місія "Проліска" у Мар'їнці. Каретою швидкої допомоги жінка була доставлена ​​до травматологічного відділення міської лікарні м.Курахове. На момент обстрілу жінка була на автобусній зупинці.

Нагадаємо, що нові обстріли: на Луганщині бойовики обстріляли ліцей, де перебували 30 учнів. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото) На Донбасі загинув український військовий: хлопцю було лише 26 років (фото)
Внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків загинув 26-річний український захисник у якого залишились дружина та мати.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Війна на Донбасі: російські бойовики поранили захисника України Війна на Донбасі: російські бойовики поранили захисника України
На Донбасі протягом минулої доби, 16 липня, зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. Проте, з початку поточної доби було зафіксовано 5 порушень режиму тиші.
Loading...
Load next