У Донецьку та Горлівці включили сирени цивільної оборони, готується евакуація (відео)

У Донецьку та Горлівці включили сирени цивільної оборони, готується евакуація (відео)
Місцеві жителі припускають, що це - перевірка системи. Однак точної інформації поки нема.

Люди готуються до евакуації: на заправках та до банкоматів вишикувалися черги. Перші автобуси з громадянами, що евакуюються, виїдуть вже сьогодні о 20:00. Окупанти оголосили повну мобілізацію та висуваються із озброєнням на передові позиції. 

Також Олексій Гончаренко написав у своєму Telegram-каналі наступне:

Мені написали кілька мешканців окупованого Донецька та попросили розповісти про те, що справді відбувається у місті.

За їхніми словами, там справді виють сирени, і погано працює мобільний зв'язок. Перша хвиля евакуації планується на 20.00, але люди не поспішають нікуди їхати.

Але! Що важливо! Пропагандисти розганяють, що люди почали різко знімати гроші у банкоматах. Справа в тому, що саме сьогодні несподівано всім бюджетникам видали зарплати, тож люди кинулися до банкоматів знімати гроші.

При цьому, за словами мешканців, немає жодних передумов до загострення ситуації, жодної стрілянини не чути.

Паніку нагнітає саме бойовики разом із Пушиліним, щоб зробити відмінну картинку для кремлівських пропагандистів про «шалені укри, які зараз всіх убиватимуть.

Все дуже нагадує 2008 рік та початок війни в Грузії.

Нагадаємо, що поліція затримала у Львові 32-річну наркодилерку-рецидивістку. Наркотики продавалися у квартирі організаторки, а також з дому двох інших учасників банди.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Автобуси та потяги з сиротами та пенсіонерами, яких окупанти вивозять з ОРДЛО, перебувають під небезпекою, - головнокомандувач ЗСУ Залужний Автобуси та потяги з сиротами та пенсіонерами, яких окупанти вивозять з ОРДЛО, перебувають під небезпекою, - головнокомандувач ЗСУ Залужний
Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний ввечері у суботу, 19 лютого 2022 року, зробив офіційну заяву про можливі провокації з боку російських окупантів під час так званої евакуації мешканців окремих районів Донецької та Луганської областей.
У Києві через повідомлення про мінування евакуюють людей з ТРЦ (доповнюється) У Києві через повідомлення про мінування евакуюють людей з ТРЦ (доповнюється)
Напередодні у ряді українських міст "замінували" всі ТРЦ.
Loading...
Load next