Нардепи та журналісти потрапили під обстріл бойовиків на Донбасі (відео)

Нардепи та журналісти потрапили під обстріл бойовиків на Донбасі (відео)
На одній з позицій вони потрапили під обстріл, тож їх екстрено перевели в укриття.

Сьогодні, 19 лютого народні депутати та журналісти під час поїздки на Донбас потрапили під обстріл бойовиків. Їх евакуювали в укриття. Про це заявила прессекретар фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук.

На одній із позицій народні депутати та представники зарубіжних ЗМІ потрапили під обстріл і були евакуйовані в укриття, — написала вона.

Нагадаємо, на тлі загострення ситуації на Донбасі у зону Операції Об'єднаних сил прилетіли народні депутати із фракції "Слуга народу". 

Окрім "слуг", на Донбас прибула і міністерка із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Депутатський корпус представляють голова фракції Давид Арахамія, голова Комітету ВР із питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич та народні обранці Юрій Мисягін та Мар'яна Безугла

Новина доповнюється...

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next