На потреби "оборони": окупанти дозволили відбирати автівки та майно в жителів ОРДЛО

На потреби "оборони": окупанти дозволили відбирати автівки та майно в жителів ОРДЛО
Ватажки бойовиків на Донбасі видали скандальний указ, яким дозволили забирати у мирних мешканців автомобілі та майно. Все це мають використати на потреби "оборони".

Відповідний указ з'явився на сайті так званого глави "ЛНР". У ньому мовиться про оголошення мобілізації населення. Повідомляє 24 канал. 

Крім незаконної та безпідставної конфіскації автомобілей та майна в жителів ОРДЛО, в так званому указі також мовиться про:

  • оголошення на території "ЛНР" загальної мобілізації чоловіків віком від 18 до 55 років;
  • заборону цим чоловікам виїжджати за межі ОРДЛО.
Фото: Указ ватажків бойовиків

Нагадаємо, що з безпілотниками і "диверсантами": окупанти готують провокацію з обстрілами цивільних. Російські окупанти 20 лютого готуються здійснити чергову провокацію. Під час неї може постраждати цивільне населення.

Злата Новосельська pravdatutnews.com


 

Читайте також
"Наші військові готові зубами рвати цю мерзоту, яка стріляє по дітях", - Юрій Кочевенко (відео) "Наші військові готові зубами рвати цю мерзоту, яка стріляє по дітях", - Юрій Кочевенко (відео)
СБУ відкрила справу за фактами обстрілів бойовиками дитсадка та школи на Луганщині.
КПВВ «Щастя» закрили через обстріли окупантів КПВВ «Щастя» закрили через обстріли окупантів
Через регулярні обстріли з боку російських окупантів призупинено функціонування контрольного пункту в'їзду/виїзду «Щастя» в Луганській області.
Окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську: снаряд потрапив у дитсадок (фото) Окупанти обстріляли з артилерії Станицю Луганську: снаряд потрапив у дитсадок (фото)
Окупанти вранці у четвер, 17 лютого, обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Один зі снарядів влучив у дитсадок.
Loading...
Load next