Роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток: серійного педофіла з-під Львова ув'язнили на 15 років (відео)

Роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток: серійного педофіла з-під Львова ув'язнили на 15 років (відео)
Збоченця запідозрили у чіплянні до дітей ще у 90-х роках, але засудити змогли лише зараз.

65-річного педофіла з Жовкви Львівської області засудили до 15 років позбавлення волі за зґвалтування, примушування до вступу в статевий зв'язок, сексуальне насильство, розбещення малолітніх дітей, а також зберігання дитячої порнографії.  Повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Тільки за 2,5 року його підозрювали в 19 епізодах сексуального насилля над дітьми, яке він чинив регулярно у себе вдома.

Прокурорами у суді доведено, що засуджений регулярно запрошував до себе у гості дітей, де з метою задоволення своєї статевої пристрасті, вчиняв стосовно малолітніх дії сексуального характеру, - повідомили у Львівській обласній прокуратурі.

За версією прокуратури, чоловік втирався в довіру до дітей і запрошував їх до себе додому. Водночас він домовлявся про оплату і записував усі свої витрати у щоденник. Його жертвами були діти обох статей з бідних або неповних сімей, віком від 8 до 13 років. За інтим він давав їм гроші та купував одяг. 

Під час обшуку вдома у збоченця на його персональному комп’ютері поліція виявила також відеофайли із дитячою порнографією.

До набрання вироком законної сили педофіл перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, що переодягнувся в жіноче і намагався розбестити дитину в шкільному туалеті (відео). У школі в той час не було охоронця, тому чоловік просто зайшов всередину. 

Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку.

Далі підозрюваному у розбещенні дитини призначили запобіжний захід (відео). 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Одеський суд визнав винним Стерненка за двома статтями й засудив до одного року умовно Одеський суд визнав винним Стерненка за двома статтями й засудив до одного року умовно
Стерненка визнали винним у справі про викрадення людини. Також його визнано винним по 263-й статті ККУ - незаконне поводження зі зброєю.
Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео) Побиття поліцейських у Чернігові: суд арештував усіх підозрюваних у вбивстві (відео)
Підозрювані - четверо жителів Чернігова, наймолодшому з них 16 років, ще двом по 17 років, а найстаршому — 18. Нападники завдали одному з поліцейських понад 20 ударів у голову, внаслідок чого він помер на місці події.
Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму Окупанти в Криму засудили українця Івана Яцкіна на 11 років колонії суворого режиму
Верховний суд Криму оголосив вирок громадянину України Івану Яцкіну за кримінальною справою про нібито збір та передачу Україні інформації, що становить державну таємницю Росії. Чоловіка засудили до 11 років ув'язнення у колонії суворого режиму.
Loading...
Load next