росія опрацьовує два варіанти ядерного шантажу – розвідка (відео)

росія опрацьовує два варіанти ядерного шантажу – розвідка (відео)
В обох випадках звинуватити планують Україну.

Начальник ГУР МО України бригадний генерал Кирило Буданов заявив, що держава-агресор намагається залякати світ ядерними вибухами, і в будь-якому випадку звинуватити Україну.

Про це заявив пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на Головне управління розвідки.

Ми маємо інформацію про розроблення двох варіантів. Який з них вони оберуть, це залежить лише від них. Перший – це масштабне підпалювання радіоактивних лісів, підніметься одразу радіоактивна хмара, і піде в напрямку, куди дме вітер. Друге – застосування артилерії по ядерному сховищу. Результат буде той самий. Що в першому, що в другому випадку російське керівництво має на меті звинуватити саме Україну, і саме її “нацистські”, “неонацистські” формування, яких тут насправді не існує, – розповів Кирило Буданов.

Він зокрема нагадав, що росія не вперше вдається до ядерного шантажу. Уже був умисний обстріл блоків Запорізької атомної електростанції, а також ракетний удар по Харківському фізико-технічному інституту, на території якого розташовується експериментальний ядерний реактор.

Це все на меті має залякування. Тепер російське керівництво розуміє, що їхні плани швидкої кампанії провалилися, і вони переходять до ядерного шантажу, – сказав керівник воєнної розвідки України.

Голова ГУР наголосив, що в будь-якому разі, до якого б сценарію не схилилося російське керівництво, це буде ядерний тероризм, екоцид та екологічна катастрофа, яка зачепить як Європу, так і росію. А найбільше постраждають Білорусь і Україна.

Вас може зацікавити стаття: Алгоритм дій при хімічній атаці.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін та Шойгу планують вирубку та продаж українського лісу, — розвідка Путін та Шойгу планують вирубку та продаж українського лісу, — розвідка
Отримані кошти підуть на забезпечення армії-окупанта.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next