Путін та Шойгу планують вирубку та продаж українського лісу, — розвідка

Путін та Шойгу планують вирубку та продаж українського лісу, — розвідка
Отримані кошти підуть на забезпечення армії-окупанта.

Держава окупант планує масові вирубки українських лісів. Про це йдеться в листі міністра оборони Росії Шойгу «Про можливість вирубки на землях оборони», який адресований особисто путіну.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Головне управління розвідки.

Документ має на меті отримання дозволу на тотальну вирубку українських «лісів, дерев, чагарників і зелених насаджень». Плануються вирубки «будь-якої інтенсивності і будь-якого віку, незалежно від форми власності та категорії земель з правом використання отриманої деревини».

Фото: ГУР

При цьому, зазначено в листі, невикористану для потреб ЗС рф деревину буде продано, а отримані кошти підуть на забезпечення армії-окупанта.

На сьогодні без винятку всі ліси, що опинилися на тимчасово окупованих територіях, перебувають в зоні найвищого ризику. Тотальне вирубування зелених насаджень це черговий страшний злочин окупантів та створення екоциду, - пишуть у розвідці.

Останній раз подібне на території України відбувалось під час фашистської окупації. Коли загарбники знищували та вивозили матеріальні та природні цінності

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
росія не відмовилася від плану повного захоплення України, – розвідка (відео) росія не відмовилася від плану повного захоплення України, – розвідка (відео)
Крім того, у зв’язку з військовими невдачами окупаційних військ генеральному штабу рф доводиться кожні 30 днів коригувати плани вторгнення.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next