Жахливі руйнування та щонайменше 8 загиблих: наслідки вибуху в ТРЦ Києва (відео)

Жахливі руйнування та щонайменше 8 загиблих: наслідки вибуху в ТРЦ Києва (відео)
Рятувальники досі продовжують розбирати завали.

ТРЦ у Подільському районі столиці зазнав руйнувань внаслідок ворожого обстрілу та виниклої пожежі. Повідомляють щонайменше про 8 загиблих осіб.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на дані Офісу Генпрокурора.

Встановлено, що ввечері 20 березня 2022 року збройні сили РФ, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, здійснили ракетний обстріл Подільського району столиці, - йдеться в повідомлені.

Внаслідок ворожого обстрілу та виниклої пожежі зазнав руйнувань торговельний центр, а також пошкоджено вікна у навколишніх житлових будинках та припарковані поруч автомобілі.

 За попередніми даними, восьмеро людей загинуло.

 Проте інформація щодо загиблих та постраждалих поки уточнюють, адже на місці досі працюють рятувальники та правоохоронці, які документують злочин.

Нагадаємо, вчора ввечері внаслідок ворожого обстрілу в Подільському районі столиці сталася масштабна пожежа. Цьому передував потужний вибух.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Loading...
Load next