Рашисти вдарили Точкою-У по залізничному вокзалу Краматорська (відео)

Рашисти вдарили Точкою-У по залізничному вокзалу Краматорська (відео)
Повідомляють про десятки загиблих та поранених людей.

Окупанти вдарили «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська, де на той момент перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на голову Донецької ОВА Павла Кириленка.

Поліція та рятувальники, що працюють на місці, повідомляють про десятки загиблих та поранених людей. Уже відомо, що внаслідок удару загинуло щонайменше дві дитини.

Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, адже відбувається  евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України. 

Рашисти добре знали, куди цілять і чого хочуть: вони хочуть взяти у заручники якомога більше мирних людей, хочуть знищити все українське, - пише Кириленко.

Президент України Володимир Зеленський уже також відреагував на удар по краматорському вокзалу.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next