У лікарні біля "Азовсталі" не ховалися люди – радник мера Маріуполя

У лікарні біля "Азовсталі" не ховалися люди – радник мера Маріуполя

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко спростував заяву народного депутата Сергія Тарути, що під завалами лікарні біля "Азовсталі", на яку російські окупанти скинули бомбу, перебуває приблизно 300 людей. 

Деяким політикам, які вже свого часу спочатку поховали всіх під драмтеатом, потім всіх врятували, а потім виявилось все не зовсім так, краще було б перестати штампувати сумнівні новини з Маріуполю заради хайпу та уваги до власної персони.

Так, Маріуполь, зокрема зона "Азовсталі" під щильним бомбардуванням надважких бомб. Але в зоні навколо "Азовсталі" вже давно ніхто не переховується, особливо в зруйнованої до того будівлі лікарні.

Висновки робить самі. Коментувати тут особливо нічого. Всі справжні новини по таких резонансних фактах можна дізнатись на офіційних каналах органів влади, — написав Андрущенко.

Нагадаємо, що "Окупанти скинули потужну бомбу на лікарню в районі Азовсталі – під завалами 300 людей, серед них діти", - Тарута.

Раніше  окупанти хочуть зрівняти з землею завод «Азовсталь» у Маріуполі (аудіо). Рашисти не можуть взяти український Маріуполь, не зважаючи на переважну більшість.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти скинули потужні бомби на військовий шпиталь у Маріуполі: є загиблі (відео) Окупанти скинули потужні бомби на військовий шпиталь у Маріуполі: є загиблі (відео)
Азовці закликають міжнародні організації з захисту прав людини відреагувати на те, що росія продовжує намагатися знищити навіть тих захисників Маріуполя, що вже не можуть тримати в руках зброю.
Відомо про близько 25 дівчат й жінок, зґвалтованих російськими окупантами у Бучі, - омбудсмен Відомо про близько 25 дівчат й жінок, зґвалтованих російськими окупантами у Бучі, - омбудсмен
Російські нелюди ґвалтують українських дітей на очах у їхніх батьків.
Loading...
Load next