"Потрапляють під удари нашої авіації": окупанти намагаються прорватися на напрямку Гуляйполя

"Потрапляють під удари нашої авіації": окупанти намагаються прорватися на напрямку Гуляйполя

На напрямку Гуляйполя противник намагається просуватися, втім масованого наступу не сталося. Про це повідомив радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович.

Про це він заявив сьогодні під час брифінгу.

На напрямку Гуляйполя противник намагається просуватися, але попри свої анонси, запевнення і повідомлення про «масивний наступ» і подібне, масованого наступу не сталося. Противник обережно просувається вперед окремими ротними тактичними групами — це 100 людей з технікою — і потрапляють під удари наших авіації, артилерії і наземних сил, які ведуть там активну маневровну оборону, – зазначив Олексій Арестович.

Він також повідомив щодо ситуації у Маріуполі. Зокрема йдуть бої в районі заводу Азовсталь і в деяких інших районах. Противнику там нелегко, він зазнає величезних втрат.

Сьогодні, нагадую, анонсований гуманітарний коридор із Маріуполя і я закликаю усіх, хто чує мене і може почути, скористатися цією можливістю по максимуму, наскільки це можливо!, – сказав Арестович. 

Також він повідомив, що до України продовжує надходити озброєння від держав-партнерів. Дещо збільшився повітряний парк Збройних сил України.

Продовжує надходити озброєння: воєнна техніка. Ви всі бачили повідомлення про те, що надійшли літаки, але давайте сформулюймо це так: повітряний парк ЗСУ дещо збільшився. На цьому поки все, – сказав Арестович.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next