У Маріуполі окупанти вбили зрадника, який у 2015 році коригував російські "Гради" по місту

У Маріуполі окупанти вбили зрадника, який у 2015 році коригував російські "Гради" по місту

У Маріуполі російські окупанти вбили зрадника, який коригував російські "Гради" на мікрорайон "Східний" у 2015 році. Повідомив у своєму Telegram радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріуполі від обстрілів російської армії, від російських снарядів загинув Валерій Кірсанов. Та сама мраZота, що в 2015 році навела російські "Гради" на мікрорайон "Східний". Який фактично уникнув покарання через "правку Савченко". Яка хороша новина і дуже показова для всіх зрадників. Відплата чекає на кожного. Без варіантів, – написав Андрющенко.

Нагадаємо, що поліція викрила діяльність потужної нарколабораторії з виготовлення амфетаміну та "Альфа-PVP" (відео). Фігурант обладнав нарколабораторію в орендованому житловому будинку. Її потужності дозволяли зловмиснику виготовляти щомісяця близько 10 кг психотропів. Під час слідчих дій поліцейські вилучили заборонені речовини на понад 3,5 мільйона гривень.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next